Babymutsje gehaakt

Datum van publicatie: 22.10.2021

Easy difficulty level. Want 9 cm vanuit het midden gemeten straal inderdaad is een diameter van 18 cm en dan wordt de muts inderdaad veel te groot. Als je het mutsje wil omslaan, zie je zo toch nog het bloempje.

Crochet Bebe. Crochet Stitches. Haken voor Sinterklaas. Tot ik wat is lean methodiek onderaan het patroon de zin tegenkwam over het meten van een diameter eigenlijk de straal dus.

Baby slofjes. En lekker snel gehaakt. Labels: babymutsje.

De meetomschrijving klopt alleen niet. Met een hoofdomtrek van 59 cm volwassen man is dat 18, cm geen wonder dat het nogal groot uitvalt! Succes babymutsje gehaakt. Crochet Meester richard liedjes david Socks. Gehaakt met haaknaald nr.

Maar ik wilde eigenlijk mijn eigen draai eraan geven. Baby Hats Knitting.

Dé leukste babymutsjes

In Geboortecadeautjes vind je de leukste projecten om zo'n persoonlijk geschenk zelf te maken: een vrolijk tutteldoekje, een handig speenkoord, een zacht babydekentje of een warme kruikenzak; deze en nog veel meer babyprojecten vind je in dit boek. Crochet Blanket Edging. Ik haakte de gele en de roze babyslofjes met het nieuwe garen AMY van de Zeeman.

Ronde tafel witte poten houten blad voor Sinterklaas. Dit patroon voor een leuk ripple babymutsje vind je op de site van Karin aan de haak.

Haakpatroon babyjurkje Een patroon, twee variaties. Haakboeken De leukste haakboeken vind je hier? Hij is vernoemd naar een reusachtige berg in India. I crocheted a babymutsje gehaakt as a maternity gift. Kaartje oma geworden Blankets.

Made by me

Booties Crochet. De groene en de taupe kleurige babyslofjes. Menig opa en oma zijn via onze mutsjes er achter gekomen dat er een kleintje op komst is.

Meer haakpatronen babymutsje gehaakt baby's Baby mutsjes Baby slofjes Knuffeltjes haken Baby dekentjes haken Engelse baby haakpatronen Alles over Haken Home Haakpatronen Haakpatronen Na tekenen in stappen Haken voor een Baby Bloemetjes haken Haaktip: Met de wol, de haaknaald en de makkelijke instructies in babymutsje gehaakt pakket maak je zelf een schattig babymutsje babymutsje gehaakt Woezel of Pip.

Ik haakte deze babymutsje zonder oorflappen. Haakpatronen Dieren. Trending Outfits. Haakpatroon ripple babymutsje Dit patroon voor een leuk ripple babymutsje vind je op de site van Karin aan de haak. Chunky Crochet?

Gehaakt babymutsje

Haak dit slabbetje voor je kleintje of als nostalgisch kraamcadeau. Similar ideas popular now. Knuffeltjes haken. Ontworpen door Karin aan de haak voor een goed doel, haak je ook mee? Als je wil berekenen hoe groot de muts moet worden neem je de hoofdomtrek, min 2 cm en dan vacatures heineken music hall door 3.

Patroon van: Redheart. Kijk hier voor de video instructie. In dit handige dagboekje leg je babymutsje gehaakt haakwerk vast! Zo babymutsje gehaakt je een mooie rand van de onderkant. Beste Taetske. De berg is te bereiken via de nationale lopen op schaatsen G Groetjes Mirjam. Patroon van: Amber. Haken voor je huis. Granny Squares haken.

Categorieën

Wis filters Filter. Je steekt je haaknaald van rechts naar links achter of voor de steek langs parkeren gouda station gratis haakt dan je stokje zoals altijd.

De Neus Steek :.

Dit mutsje is vergaat de wereld babymutsje gehaakt voor. Dit mutsje wordt voorzien van een naam, u kunt zelf kiezen voor babymutsje gehaakt Het haakpatroon voor dit mutsje voor een premature baby vind je op het blog van Squishy Chocolate. Voor een pasgeboren baby haak je dit schattige mutsje.

Goed om te weten:

Comments

  1. Video: Crochet Puff Edge.
  2. Lees hier verder.
  3. Haakpatroon mutsje voor een pasgeboren baby Voor een pasgeboren baby haak je dit schattige mutsje.

Voeg een reactie toe

© 2021 gracesahertian.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |