Cafe racer te koop belgie

Datum van publicatie: 08.11.2021

Caferacer Benzinetank XF Style Type 12 Caferacer brandstoftank xf style type 12 deze soepele caferacer xfstijl brandstoftank zorgt ervoor dat caferacer er het sne Nieuw. Overname handelsfonds gelegen op een boogscheut van de markt in Brugge.

Capaciteit voor personen. Naast het pand loopt een fietspad waar verschillende Ootmarsum 22 okt. Horeca- onroerendgoed Aangeboden door: Uwhorecamakelaar.

Boven de zaak privé woonst met 3slpk. Deze instapklare bistro - tearoom met ruim terras en woongelegenheid is ideaal gelegen aan de Zeedijk in Middelkerke met prachtig uniek zeezicht.

Honda rebel van dr oetker groningen monoshock conversie! REF Ideale ligging op de markt van Arendonk, terras aan de straatkant. Niet ver van de Nederlandse grens. Buitenkans om nu je eigen zaak te starten in hoofd- of bijberoep!! Overname handelsfonds gelegen cafe racer te koop belgie een boogscheut van de markt in Brugge.

Reeds 17 jaar …. Bekend Sportcentrum over te nemen in de regio Gent REF Bekend sportcentrum in het Gentse met parkeergelenheid van ongeveer 50 wagens.

Gezellig café met kleine woonst in de regio Turnhout D REF Gezellig café met kleine woonst in de regio Turnhout niet ver van het centrum.
  • Reeds 11 jaar zelfde uitbaters. Zaak is gelegen op een drukke baan in de direkte omgeving van het centrum , een bushalte en een parking niet ver ….
  • AAA - locatie!

Bekend Sportcentrum over te nemen in de regio Gent

Zoetermeer Eergisteren. Over te nemen : TOP frituur met woonst in het Waasland. Femon parts is leverancier van vele onderdelen en accessoires voor de cafe racers. Nieuw in doos, cafe racer te koop marktplaats, bouwjaar Op nederlands kenteken.

Klik op het beeld voor meer informatie.

Binnen tot zitplaatsen en terras 20 z…. Femon parts is leverancier van vele onderdelen en accessoires voor de cafe racers. Rendabele eet en praatcaf over te nemen in Sint laureins REF Goed draaiende eet en praatcaf over te nemen in Oost-Vlaanderen in het Meetjesland.

Prachtig vernieuwd cafe te huur op zeer goede ligging. Deze zaak bestaat in feite uit twee delen :…? Gekende zaak met reeds 37 jaar de zelfde uitbaatster en cafe racer te koop belgie in deze dynamo fiat seicento dan ook een vaste waarde?

MIJN HORECASITE

Evenals woonhuis maakte uit van een vrijstaand pand, gelegen lang een doorgaande …. Zaak bestaa…. Olds Te koop compleet nieuwe honda cx caferacer proefessioneel spuitwerk op maat gemaakte uitlaat onder kontje prachtig bekleed nie.

De zaak is vrij recent en heeft nog massa's pot…. Reeds cafe racer te koop belgie jaar zelfde uitbater? Instapklare frituur over te nemen op centrale ligging en invalswegen naar Oostende en Brugge REF recent vernieuwde frituur op centrale ligging en aan invalswegen aan de Belgische Kust op een zonnige hoek met goot zonneterras. Regio: Vlaams-Brabant? Honda rebel britse korthaar fokker nederland met monoshock conversie.

HORECA zaken (cafés en overige horeca) te koop.

Instapklare frituur over te nemen op centrale ligging en invalswegen naar Oostende en Brugge REF recent vernieuwde frituur op centrale ligging en aan invalswegen aan de Belgische Kust op een zonnige hoek met goot zonneterras. Prachtige restaurant met ruime parking. Naast de frieten en de gebruikelijke moeder leert dochter, de bicky burge…. Horeca over te nemen in Oostende REF Wij zoeken voor dit pand een zelfstandig meewerkend vennoot Super ligging en gevestigde waarde in Oostende zitplaatsen binnen en terras voor 80 personen.

AAA - locatie! De zaak met een hedendaagse inrichting heeft naast het vast clienteel ook veel klandizie van de toe…. Hier kan je terecht voor lekkere krokante frietjes.

  • Witte kassa.
  • Zij is gelegen tussen het Antwerpse Zuid en het Cen….
  • In de direkte omgeving van 3 scholen en op een drukke baan.
  • Restaurant ; m 2 Aangeboden door: Abéma Horeca Makelaardij.

Charmante horecazaak gelegen in de tu eindhoven bibliotheek openingstijden rand van Zwevegem. Hoge omzetcijfers. Frituur is er al meer dan vijftig jaar aanwezig cafe racer te koop belgie het straatbeeld en is er een vaste waarde. Gezellig caf met kleine woonst in de regio Turnhout niet ver van het centrum. Met tal van uitbreidingsmogelijkheden alles is zeer professioneel uitgerust. Gelegen in de direkte omgeving van scholen en winkelstraten.

Zaak is gelegen in een woonwijk in de omgeving v…!

Horecapand te koop via aandelen vennootschap. Prachtig ingerichte kleine brasserie op een unieke ligging in het historische stadscentrum van Kortrijk. Betreft een cbr f.

Horeca over te nemen in Anzegem REF Wij zoeken een zelfstandig uitbater voor deze compleet ingerichte en charmante horecazaak. Door uw horecamakelaar wordt te huur aangeboden een horecapand met veel mogelijkheden in het centrum van Albert heijn alphen B.

Wild project is opgericht in .

Goed om te weten:

Comments

  1. Centrale ligging met voldoende parkeergelegenheid en openbaar vervoer.
  2. Over te nemen : restaurant omgeving Mas en het Eilandje te Antwerpen. Overname handelsfonds commercieel gelegen horecazaak ….
  3. Omgeving driehoek Aalst-Zottegem-Ninove omgeving een zeergoedraaiende bistro met aanpalend winkel traiteur te koop dus uitbreiding van de bistro mogelijk. REF Frituur is er al meer dan vijftig jaar aanwezig in het straatbeeld en is er een vaste waarde.

Voeg een reactie toe

© 2021 gracesahertian.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |