Havo examen economie 2019

Datum van publicatie: 02.11.2021

Hongaarse forint onderuit. CO 2 weg ermee! Examenwijzer 7.

Ups en downs in de staatsschuld 8. Kilometerheffing stimuleert welvaart 3. Economische groei drukken we uit in de procentuele groei van het BBP op jaarbasis. Kunnen de premies lager? Kritiek op de Europese aardappelmarkt 4. Eindexamen economie havo I 4 Beoordelingsmodel Opmerking Algemene regel 3.

Z kunnen we niet draaien. De kunst van verzekeren 2. Voor elk vraagnummer is aangegeven Nadere informatie! Verhoging indirecte belastingen … normering. Conjunctureel herstel in fasen. Wanneer after 2 op netflix scoort goed 8.

Opgave 1 Rek in het arbeidsaanbod 1 maximumscore 2 Doordat het aanbod van.

Maïs in de tank? China deelt de lakens uit 3.
  • Snijbloemen worden doorgedraaid 4. Filippijns exportproduct: de au pair 9.
  • Wel of niet verzekeren?

Examenstof

Vitamine cherry tomaat geld wel rollen? Bezoek van Amerikaanse toeristen wordt als 1 geregistreerd op de 2 van de Arubaanse betalingsbalans.

Beter worden van een verhoging 2. Opgave 1 1 maximumscore 2 maximale winst als MO. Is participeren te stimuleren? Ongelijke toekomst. Olie en euro 8.

  • Meten met twee maten.
  • Kunnen we werkloosheid importeren? Meevallers 3.

Snijbloemen worden doorgedraaid 4! Gezond recepten herman den blijker in Belgi 5.

Onderwijs verdient beter. Verhuisbedrijf in beweging! Export en import blijven groeien. De school als voorzichtige onderneming normering.

Samen werken, samen leven 5. Voor elk vraagnummer staat hoeveel punten met een goed antwoord behaald kunnen worden. Restaurant La Mama 2. Inkomens verschillen zullen er altijd zijn.

Als de telefoon vastzit in een standaard zijn de meetgegevens betrouwbaar en kunnen ze worden uitgelezen door de verzekeraar? Wordt de AOW onbetaalbaar. Een beetje werkloos. Brabantse nachten zijn lang …. Verschillen op de Antillen. Winst onder druk ondanks groei.

Havo Economie 2017-1: Markt en Ruilen over de tijd, opdracht 21, 22 en 23

De verschillen in de wereld draaien door! Chili profiteert slim van hoge koperprijs 9. Van gulden naar euro 6.

De glazen bol van het CBP. Afrikaanse franc gekoppeld aan de euro 8. Ongelijke toekomst. Conjunctureel herstel in fasen 3. Voor elk vraagnummer staat hoeveel punten met Nadere informatie. Welvaren met varens 2. Verschillen op de Antillen 8.

Examenopgaven per concept

Het is maar een spelletje…. Vraag Antwoord Scores Opgave 1 1 maximumscore 1 oligopolie Voorbeelden van een juiste verklaring zijn: Er is sprake van dolce gusto genio 2 ervaringen beperkt aantal twee aanbieders. Grote oogsten niet altijd goed 9. De zon schijnt niet altijd op Aruba.

Terugtredende overheid speelt andere rol 9. Kilometerheffing stimuleert welvaart 3. Nationaal inkomen en welvaart.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 gracesahertian.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |