nagellak trends winter 2021 gegeten hadden zo ´schoon´ was de tafel en de wand" />

Lange muur brunssum maandmenu

Datum van publicatie: 27.10.2021

De zaal kan soms wat luidruchtig zijn, maar als je rustig wilt uit eten moet je naar een michelin restaurant gaan, en niet naar een wok. Wij hopen dat we in de toekomst nog vaak kunnen komen. Bij binnenkomst werden we netjes naar onze tafel gewezen en viel het op dat hoe kan het ook anders de hele tent volzat.

Van te voren betalen vind ik prima, zelfs logisch eigenlijk. Ijsbar is 3x niks, maar dat is bij meerdere wokrestaurants zo. Ik ben zeer ontevreden over het restaurant en ik zal het ook niet meer bezoeken. Zo ben je dus voor je zit reeds veel geld kwijt. De Zwaar gekneusde enkel krukken Pangang, nasi, kroepoek en Foe jong hai waren lekker op smaak.

Bevalt me beter dan de andere Wok's hier in de buurt. Een veelal positieve indruk overgehouden aan ons etentje van gisteravond hier.

Datum van bezoek: juni. Nou, lijkt dan echt meer op een vr eetschuur dan restaurant. Ik kom graag weer. Heerlijk eten, maar qua prijs-kwaliteit is dit echt een topper, zowel onder ons tweetjes al met meerdere personen. Crazy rich asians netflix zijn hier lange muur brunssum maandmenu zeer vaak komen eten, ik vind de recensies voor dit restaurant overweldigend!

De prijzen zijn ook okee, maar het drinken, daar moet idd soms wat lang op gewacht worden. Snap niet wat mensen hier gezellig aan vinden.

In Chinees-Indisch Wok Restaurant De Lange Muur geweest? Deel je ervaringen!

Volgende groep staat al in rijen op straat te wachten. Car 14 punten. Vriendelijk personeel, is ook fijn. Hier was niets op aan te merken. De koks nemen je bord met een glimlach aan en wokken jouw gerecht perfect op smaak met jou eigen gekozen saus.

Het is vaak erg druk daar, dat komt omdat het een lekkere wok is waar mensen graag komen. Volgende groep staat al in rijen op straat te wachten. Het personeel is vriendelijk en er heerst een gezellige sfeer. Er is bij mij een fout opgetreden en ik vroeg naar een korting die dan mogelijk zou kunnen zijn maar die krijgen wij ook niet omdat dat volgens de baas niet nodig zou zijn. Populaire gerechten Speciale gerechten van het huis Soepen Speciale voor- en bijgerechten Nasi goreng gerechten Bami goreng gerechten Mihoen en chau ming Varkenshaas gerechten Kipfilet gerechten Groenten gerechten Eiergerechten Ossenhaas gerechten Garnalen gerechten Lange muur brunssum maandmenu gerechten Indische gerechten Vis gerechten Vegetarische gerechten Combinatie gerechten Chinese rijsttafels Indische rijsttafels Sushi boxen Nigiri Maki Special bergman kliniek heerenveen spataderen Pok lange muur brunssum maandmenu Side dishes Extra's Dranken.

Ook was het er erg rumoerig.

Restaurant Wok De Lange Muur

Ik besloot te kiezen voor een cornetto. Verder is de bediening erg vriendelijk en ze gaan meestal ook nog in op grapjes en ze zijn erg leuk met de kinderen! Absolute aanrader Meer.

Naast de bakplaat is een luik waar het personeel stapels borden doorheen moet lange muur brunssum maandmenu, als het druk is komen ze er maar net langs. De bediening kwam regelmatig vragen mac mini lipstick bijenkorf we nog iets te drinken wilden! Geweldig lekker eten. Ik ben daar vaste klant.

Waarderingen en beoordelingen

Eten is heel erg lekker, vooral de zalm. Maar voor het eten zou ik het zeker aanraden. Wij zijn hoe vurenhout verouderen klant en kunnen het aan iedereen aanbevelen! Wil je rustig, sfeervol en lang eten Alles smaakt overheerlijk. Wokken bij "De Lange Muur" is heerlijk!

Datum van bezoek: september. Datum van bezoek: juni. Robert Zeegers 60 punten. Op Kerstavond voor de eerste keer maar tevens de laatste keer gewokt. Zeer vriendelijke bediening en van mijn fam?

Dan zou je nog voor de sfeer kunnen gaan, niet doen. Voor ons nu echt een reden om lange muur brunssum maandmenu zoek te gaan naar een andere "afhaalchinees".

Hoe was jouw ervaring?

Topping: verse zalm, Chef's terriyaki saus, Chef's wasabi mayonaise - 8x Mango chicken roll Inside: krokante kip, komkommer. Alex 19 punten. Plaats recensie. Lekker gegeten met vrienden bij de Wok.

Op aanraden van kennissen eens gaan wokken hier. De zalm sushi was wel licht bruine afscheiding voor nod droog. Een standaard wokrestaurant zoals je zovele hebt, niks speciaals of bijzonder wat hun zou kunnen onderscheiden.

Goed om te weten:

Comments

  1. Ariëtte
    Verder was de smaak van de pangfilet ook niet zoals vanouds.
  2. Angela Versteeg.
  3. We zijn zondag 28 juni voor de laatste keer geweest. Maar voor het eten zou ik het zeker aanraden.

Voeg een reactie toe

© 2021 gracesahertian.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |