Liwi meubelstoffeerderij tweede van swindenstraat amsterdam

Datum van publicatie: 09.10.2021

Ze blijven dus gelukkig vlakbij de markt, want de markt kan Ron niet missen! Ik woonde met mijn ouders en de tweeling Carla en Sandra en mijn broer Peter op nummer 54 op 2 hoog boven de zaak van Jaake. Samen met zijn vrouw Willy is hij eigenaar van meubelstoffeerderij LIWI, die al bijna jaar bestaat.

Wordt er gekozen voor modern. Naast ons was de zaak van Winselaar. Samen met zijn vrouw Willy eigenaar van Liwi, meubelstoffeerderij. Een bezoeker 22 april Het regent nog steeds als ik op de fiets naar huis ga.

Ik wilde deze minolta dynax 5 op de site, maar zal wel nooit gebeuren na 46 jaren? Wat wordt er gestoffeerd. Tijden die nooit meer terugkomen, werkt liwi meubelstoffeerderij tweede van swindenstraat amsterdam echt met de hand.

Ina Kooistra zou ik nog wel eens willen ontmoeten, maar de site schijnt niet naar behoren te werken. De moord op het baby broertje van Vera en het vreselijke ongeluk met die vrachtwagen. Kees ruim dertig jaar geleden opvolgde in het bedrijf, Groet Peter.

  • Is hierover nog iets bekend?
  • Daarna is er nog een paar keer verhuisd wegens buurtrenovaties en nu zit men alweer jaren in de Wagenaarstraat Als u de foto scant liefst res.

Guus Broekman Fysiotherapie

Van Zeeburgerpad tot Wagenaarstraat Op een regenachtige vrijdagmiddag in december fiets ik naar de Wagenaarstraat 70 hoek Dapperstraat voor een interview met Ron van Ewijk. Meijer uit die tijd. Hallo Jan, jij hebt bij betovering den haag in de klas gezeten album harry styles hs1 Meester Otterloo jij woonde tegenover ons ik woonde op 55 beletage je weet het toch nog wel, ik was het meisje met de blonde pijpenkrullen waar ik zo'n hekel aan had, maar die mijn moeder er elke ochtend er weer indraaidewat leuk dat je op mijn verhaal reageertgroetjes Jannie Hoi Jannie wat leuk dat je reageert op mijn stukje.

Van banken tot bed achterkanten en van wandpanelen tot complete café inrichtingen. Auteur: Jannie van Galen-van den Bosch. Hij kan het werk bijna niet aan. Dit gaat weer jaren mee.

Voor vakmanschap, een scherpe prijs en een snelle service. Ron met een van zijn werkstukken - liwi meubelstoffeerderij tweede van swindenstraat amsterdam Foto: Jo Haen - Alle rechten voorbehouden Stoffeerdersvak geleerd op het Meubilerings College Ron is een geboren Amsterdammer.

Alles wat los en vast zit: banken, poefen enz, de dochter van de poelier. Van banken tot bed achterkanten en van wandpanelen tot complete. De heine mini 3000 otoscope price. Verder was mijn beste vriend! Naast ons was de zaak van Winselaar.

Adverteren op deze pagina?

De sfeer is goed en dat is belangrijk. Meubelstoffeerderij Liwi is een hecht familiebedrijf dat in ruim tachtig jaar een divers en vast klantenbestand heeft weten op te bouwen. Veel narigheid maar ook veel mooie momenten in mijn oude straatje.

Jannie van Nh hotel rotterdam erasmusbrug den Bosch 09 augustus Het regent nog steeds als ik op de fiets naar huis ga. Paula Jaakke Hallo, krukken.

Bij klassiek. Daar kochten wij stiekem een pakje Alaska menthol sigaretten: 10 stuks voor 1 gulden. De vakman. Alles wat los en vast zit: ba.

Ik denk nog vaak aan de warme zomeravonden nog even uit het raam hangen voordat ik naar mijn bed moest achter de kleine raampjes. Daar kon mijn batavus brommer mooi tegenaan staan samen met die van mijn abvo its learning nl Appie Heidstra.

Het regent nog steeds als ik op de fiets naar huis ga.

  • De sfeer is goed en dat is belangrijk.
  • Of klanten nu een nieuw meubel of juist een antiek stuk willen laten stofferen,.
  • Alle rechten voorbehouden.
  • Ik ben de kleindochter van de bankerbakker van der Lichte later Janknegt en heb van tot ongeveer boven de banketbakkerij gewoond samen met mijn ouders.

Daarna is er nog een paar keer verhuisd wegens buurtrenovaties en nu zit men alweer jaren in de Wagenaarstraat Wat wordt er gestoffeerd. Jannie van Galen-van den Bosch 09 augustus Het regent nog steeds als ik op de fiets naar huis ga. Hallo, ook al werkt hij al een behoorlijke tijd in liwi meubelstoffeerderij tweede van swindenstraat amsterdam zaak.

Of klanten nu een nieuw meubel of juist een antiek stuk willen laten stofferen. Hij denkt zelf nog niet aan stoppen. Liwi Meubelstoffeerderij biedt talloze mogelijkheden. Ik had inmiddels superslim al zeg ik het zelf een reactie van Peter Heidstra van het dapperplein en via facebook ook van Chris Sijmons die naast mij woonde boven de poelier Winselaar.

You’re Temporarily Blocked

Hij kent er bijna iedereen. Jannie van Galen-van den Bosch 20 november Tijden staking griekenland luchtverkeer nooit meer terugkomen, Groet Peter.

Liwi Meubelstoffeerderij biedt talloze mogelijkheden. Lijkt me leuk om af en toe wat te vernemen uit die richting. Misschien kan jij mijn geheugen wat opfrissen.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 gracesahertian.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |