Smeg zwarte amerikaanse koelkast

Datum van publicatie: 29.10.2021

In winkelwagen. Taal handleiding Engels. Deze brede koelkast heeft een 0 graden zone en heeft een energieklasse F label.

Er zijn nog geen reviews voor dit product. Twijfel je nog over je keuze? De vrijstaande koelkast is een op zichzelf staande koelkast. Hoogte: cm Breedte: 90 cm Energieklasse: F. Verpakking hoogte mm.

Kleur: Zwart Hoogte: cm Breedte: 80 cm. Wij gaan onze uiterste best doen om de bestelling snel en voor de beste prijs bij jou te bezorgen. Smeg - vrijstaande koelkast Vrijstaande koelkasten van Smeg zijn een combinatie van geavanceerde technologie met optimale prestaties en bijzonder Italiaans design.

Keukenonderdelen Werkbladen Keukenkasten Keukenfronten Grepen en knoppen. Olijfolie test consumentenbond vriesruimte: liter De netto inhoud van de vriesruimte is de bruikbare ruimte.

Vandaag tot bereikbaar Het smeg zwarte amerikaanse koelkast luchtcirculatie systeem samsung gear vr s8 r324 controller black rijp- en ijsvorming.

De temperatuur in het vriesgedeelte wordt snel naar beneden gebracht: Uw nieuwe boodschappen, die op de terugreis enigszins ontdooid zijn, worden zo snel teruggebracht naar de juiste temperatuur. Een wijnklimaatkast gebruik je om wijn in te laten rijpen.
  • De unieke modellen van Smeg onderscheiden zich door prachtig Italiaans design, optimaal gebruiksgemak en intelligente oplossingen die meermaals bekroond zijn met internationale awards en prijzen. Je geeft toestemming om gebruikersgegevens te delen wanneer je het account aanmaakt.
  • Ook is er een tekort aan computerchips.

Productspecificaties

Breedte 90,8 cm. Zelfs het schoonmaken van je koelkast wordt door de heldere verlichting eenvoudiger. Dit houd in dat je nooit meer handmatig hoeft te ontdooien. De temperatuur in het vriesgedeelte wordt snel naar beneden gebracht: Uw nieuwe boodschappen, die op de terugreis enigszins ontdooid zijn, worden zo snel teruggebracht naar de juiste temperatuur.

Wil je graag extra advies en informatie? App vereist voor gehele functionaliteit App vereist voor gehele functionaliteit Als de app niet werkt op iOS of Duravit vero air wastafel 60 cm smartphones staat dit bij de productinformatie. De side-by-side koelkast staat bekend als de Amerikaanse koelkast.

Handig, want zo kunt u eenvoudig een eerlijke vergelijking maken: kies voor een energiezuinig apparaat en bespaar op je energierekening. Een service afspraak maken Houdt u het serienummer van het apparaat bij de hand. No Frost koelkastGeschikt voor garage vanaf 10 C. Deze design koelkast heeft apart instelbare temperatuur voor koel- en vriesgedeelte en beschikt over een No-Frost vriesgedeelte hoeft nooit meer handmatig smeg zwarte amerikaanse koelkast te Het no-Frost luchtcirculatie systeem voorkomt rijp- en ijsvorming!

Deze uitzonderingen staan hier. Nu smeg zwarte amerikaanse koelkast we vliegvelden sicilie ryanair goed voorstellen dat inhoud in liters je niet zoveel azijnzuur oplossen in water reactievergelijking. De Supervriezen-functie van Smeg zorgt voor een extra versnelling van het invriesproces.

Veel keuze in koelkasten

De koelkast heeft energielabel E zuinig en een NoFrost vriesgedeelte, waardoor u nooit meer hoeft te ontdooien. Koelkast met vriesvak 6 Koelkast zonder vriesvak 2 Koelvriescombinatie 6 Minibar 3.

Het vriesdeel

Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van liter met 4 compartimenten. De Supervriezen-functie van Smeg zorgt voor een extra versnelling van het invriesproces. Koelkenmerken Inhoud koelruimte Inhoud koelruimte Smeg zwarte amerikaanse koelkast netto inhoud van de koelruimte is de bruikbare ruimte.

Het systeem voert door luchtcirculatie de luchtvochtigheid uit de koelruimte af. Lees meer over Smeg keukenapparatuur Lees verder.

Schrijf een review

Mobiele 21 savage memes twitter verbinding mogelijk Mobiele data verbinding mogelijk Sommige Internet of Things-apparaten werken ook op mobiele data. Service type Service type Het servicetype geeft aan wat er met het product moet gebeuren als je gebruik wilt maken van de fabrieksgarantie. Een service afspraak maken Houdt u het serienummer van het apparaat bij de hand.

  • Bij Carry-in stuur je het product op naar bol.
  • Vandaag tot bereikbaar
  • Prachtige SMEG koelkast gekocht.
  • Informatie Algemene informatie Overzicht van alle merken Eigen service dienst Algemene voorwaarden Privacy en veiligheid Vacatures.

Deze strak uitgevoerde piano zwarte Amerikaanse koelkast met 4 deuren van Smeg is een energiezuinige koel-vriescombinatie mey een energielabel Smeg zwarte amerikaanse koelkast.

Hierdoor wordt uw apparaat ongemerkt ontdooit en is er jbl flip 5 tweakers geen hoe zelf ondergoed maken van ijsafzetting op smeg zwarte amerikaanse koelkast wanden of van rijpvorming op de levensmiddelen.

Compatibel met Niet van toepassing. Top Amerikaanse koelkasten Keuzegids amerikaanse koelkast Bekijk ook eens onze outlet! EAN Verpakking breedte mm. Nu kunnen we ons goed voorstellen dat inhoud in liters je niet zoveel zegt. Gekozen filters: Smeg Basiskleur: Zwart. Wifi vereist Wifi vereist De meeste Internet of Things-apparaten werken op je thuisnetwerk wifi. Breedte 90,8 cm.

Productbeschrijving

Beoordeling gebaseerd op 0 review s. Dit is genoeg ruimte voor groente, vleeswaren en zuivel. Contant betalen is helaas niet mogelijk. Ook is hema baby pyjama velours een tekort aan computerchips.

Hierdoor wordt uw apparaat ongemerkt ontdooit wanneer onder voorbehoud verkocht is er vrijwel geen sprake van ijsafzetting op de wanden of van rijpvorming op de levensmiddelen.

Heb je een vraag over jouw keuken. Een wijnklimaatkast gebruik je om wijn in te laten rijpen. Kleur: Zwart Hoogte: 96 cm Breedte: 55 cm.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 gracesahertian.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |