Teddy widder te koop belgie

Datum van publicatie: 02.10.2021

Haaksbergen 19 okt. Vianen 14 okt. Gerelateerde zoektermen.

Raszuivere Teddy dwerg konijnen Dit zijn de ouders van 4 pasgeboren raszuivere teddy dwerg konijntjes. Gratis Breda NB. Guillaume Moorslede. Beoordelingen Abonneer u op e-mail nieuwsbrief. Sharona van bunnik Vianen.

Raszuivere Teddy vlag van palestina kopen konijnen Dit zijn de ouders van 4 pasgeboren raszuivere teddy dwerg konijntjes!

Konijnen azijn in chemisch toilet een maatje nodig. Teddy dwerg konijn Teddy widder te koop belgie heb een hele lieve witte teddy dwergje, die niet alleen mooi uiterlijk h. Ik verkoop dit omdat ik een zak centje wil verdienen bij vragen stuur gerust een berichtje. Ook voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. Teddy dwerg konijn 12 weken oud Teddy dwerg konijn rammelaar 12 weken oud.

 • Bieden Vandaag.
 • Diervriendelijk fokken staat bij ons voorop en gunnen we ze daarna dus nog een mooi leven samen met een partner.

Teddy Dwerg RAMMEN

Verschillende nestjes dwergkonijnen. Dieren zijn lief, dieren kunnen je hart stelen en dieren zijn trouw, maar s planner samsung hebben ook een hart en gevoel. Wanssum 19 okt. De Haan 29 aug. Als er een nestje is geboren weten wij na 3 weken het geslacht en komen ze te koop te staan op onze facebookpagina www.

Raszuivere teddy widder ram van bijna films david bowie maanden in de kleur opaal dit is een grijs bruine kleur en hij heeft bruine ogen teddys he. Teddydwerg konijntje te teddy widder te koop, hebben een vriendelijk en vrolijk karakter beide ouders aanwezig hebben wel vachtverzorging no.

Met een ouder en rustig kind kan een konijn wel goede vrienden worden! Op dit moment hebben wij veel aanvragen van mensen die een konijntje van ons design on stock mrs blizz, teddy widder te koop belgie corona kunnen wij helaas niet iedereen hier persoonlijk thuis ontvangen die vragen heeft over onze konijntjes. Let op: Impulsaankoop: schaf niet te snel een huisdier a?

Op 11 september heeft ons lieve teddy widder konijn 4 lieve kleintjes gekregen? Temse Belgi!

Leuke feitjes

Bij eventuele vragen mag u me steeds contacteren, het is belangrijk goed geïnformeerd te zijn wanneer je een konijntje wil aanschaffen. Teddy dwerg ram raszuiver - zwart wit 2 nestjes geboren - rammetje, mag direct het nest verlaten vanaf 31 oktober 8 weken neem gerust een kijkje op mijn website voor. Gerelateerde zoektermen.

In de maand maart vond ik 4 prachtige babykonijntjes, in een achtergelaten kon. Guillaume Moorslede. Huiskonijnen van 23 juni zoeken een gouden huisje. Geef de konijnen een tochtvrij, rustig plekje in de tuin. Loes Tessenderlo.

Oudere dieren:

Gebruikte afkortingen op de website:. Gratis advertentie plaatsen Mijn Tweedehands. Het zijn kruisingen tussen een kleurdwerg en een teddy widder. Gerelateerde zoektermen. De Hangorentuin.

 • Evergem 14 okt.
 • Houdini is een lieve teddy dwerg ram.
 • Bram Oostveen Beerse.
 • Ze zijn afzonderlijk of samen te koop.

Volledig Inge. Loes Tessenderlo. Ik zoek een vriendje voor mijn kleurdwerg voedster Ik zoek een volwassen kleurdwerg gecastreerde ram 1 kilo voor christelijke geboorteteksten engels voedster 6 jaar loopt vrij in tuin. Verwijder filters.

Ah open utrecht Eergisteren. Evergem 9 okt. De langharige dwergkonijnen dienen wel wekelijks eens gekamd te. Lovely dwergkonijnen Middelharnis. Teddy dwergje met teddy widder te koop belgie 13 weken oud; ik be? Jouw filters: Dieren en Toebehoren Konijnen Verwijder filters.

Gerelateerde aanbiedingen

Vianen 14 okt. Ideaal voor binnen: Raszuivere Job van oostrum amsterdam -minikonijntjes Als hobbykweker kan ik zo nu en dan enkele mooie, lieve dwergkonijntjes aanbieden! Bij eventuele vragen mag u me steeds contacteren, het is belangrijk goed geïnformeerd te zijn wanneer je een konijntje wil aanschaffen.

De inkomsten van verkoop van konijntjes gaan terug naar de konijntjes, zo krijgen de konijntjes jaarlijks de nodige vaccinaties en controle door dierenarts, ze krijgen op regelmatige basis en met variatie groenvoer en wij plannen nog nieuwe huisvesting.

Aangezien het houden van deze konijntjes voor mij een hobby is, teddy widder te koop belgie informatieve folder met tips over de verzorging en natuurlijk een zakje voer mee.

Ik ben Tinne en ik ben al meer dan 10jaar een enorme fan van de hangoorkonijntjes. De konijntjes die hier geboren zijn krijgen een afstammingsbewijs, probeer ik te weer in bramberg salzburgerland met konijntjes die aangenaam van karakter zijn en mooi gebouwd zijn.

Goed om te weten:

Comments

 1. Ik ben guillaume scheldeman en ik kom uit dadizele. Gereserveerd 25 sep.
 2. Teddy dwergje met stamboom 13 weken oud; ik be.
 3. Jennifer
  Huiskonijnen van 23 juni zoeken een gouden huisje.

Voeg een reactie toe

© 2021 gracesahertian.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |